Οι εποικοδομητικές συναντήσεις συνεχίστηκαν από τον βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ και εν νέου υποψήφιο κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη
Ο κ. Τσιλιγγίρης είχε επαφές με τις Διοικήσεις και τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, του Πυροσβεστικού Σώματος Ξάνθης και της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης
Πρωταρχικός στόχος η τοπική οικονομία, η στήριξη, η ενίσχυση και η ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων
Νωρίτερα ο κ. Τσιλιγίρης επισκέφθηκε κάποιες από τις δυναμικά ενεργές επιχειρήσεις του τόπου μας. Επιχειρήσεις – εταιρίες που μετράνε χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.
Ζακώνης Εμπόριο ΑΕ, Viexal , GMC, Παπαδόπουλος Meat Company , KOMOTEX & Τυπόγραμμα ΑΕ.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η καινοτομία και ο επαγγελματισμός είναι μερικά από τα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία στα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους και χαρακτηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις που κατάφεραν να σταθούν δυναμικά στον χώρο.