xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δράμα: Νεκρός άνδρας από ανατροπή τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας ηλικιωμένος άνδρας, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις έπειτα από εκτροπή και ανατροπή του γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε, στην Τ/Κ Αδριανή του δήμου Παρανεστίου Δράμας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Με ανακοίνωση του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας αναφέρει για το τραγικό συμβάν: «Άδοξο τέλος είχε ηλικιωμένος άνδρας καθώς την ώρα που οδηγούσε το τρακτέρ του στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στην Ανδριανή Δράμας, για άγνωστους λόγους το όχημα έφυγε από τη πορεία του με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ένα ρέμα όπου και άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ο θυροφυλακας του συλλόγου μας κ.Φωτης Παπαδόπουλος κλήθηκε από το σώμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας ώστε να υποδείξει τη περιοχή και να συνδράμει στον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά της σωρού του άτυχου άνδρα».

proinos-typos.gr

Related posts

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης : ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής  συνθήκες

xanthipost

Θάσος : Άναψε φωτιά για να κάψει ξερά χόρτα – Του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.031,25€

xanthipost

Αλεξανδρούπολη : Έφυγε από τη ζωή ο πιο παλιός καφεκόπτης … ο άνθρωπος που άφησε το άρωμα του καφέ στην πόλη που τόσο αγάπησε!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ