xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Πρεμιέρα Πανελλαδικών για τα ΓΕΛ

Στη «μάχη» για μία από τις 68.574 θέσεις στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μπαίνουν σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ). Ως είθισται, κατά την πρώτη ημέρα των εξετάσεων, οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ «παίρνουν τη σκυτάλη» από τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν χθες, Πέμπτη, στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Όλα κύλησαν ομαλά κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών, χωρίς να προκύψουν προβλήματα.

Σημειώνεται, ότι αύριο, Σάββατο 3 Ιουνίου, είναι η δεύτερη ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, κατά την οποία θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

ΑΠΕ ΜΠΕ

Related posts

(video) – Φυλή: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο – Τρεις σοβαρά τραυματίες

xanthipost

13χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της με τη βοήθεια του 15χρονου φίλου της στα Δωδεκάνησα

xanthipost

ΑΠΘ: Κινδυνεύουν με διαγραφή … φοιτητές που είναι κοντά στο πτυχίο!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ