xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΠΗ Ξάνθης : Κρουαζιέρα σε  Σαντορίνη, Μύκονο &  Σμύρνη –  Οι νέοι στην ψυχή ξεκίνησαν για άλλες πολιτείες και καινούργιες  εμπειρίες !

Με χαρά και διάθεση για νέες εμπειρίες και στόχο να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις αναχώρησαν από Ξάνθη τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης που δήλωσαν συμμετοχή στην  τετραήμερη κρουαζιέρα που περιλαμβάνει τα νησιά  Σαντορίνη Μύκονο,  την Σμύρνη και τέλος την  Αθήνα όπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το  μουσείο της Ακρόπολης.

Ο Δήμος Ξάνθης επιμελήθηκε και οργάνωσε  την υπέροχη εκδρομή – κρουαζιέρα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή  μέχρι και την τελευταία της  λεπτομέρεια για να ζήσουν όμορφες στιγμές οι εκδρομείς και να γυρίσουν με όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες.

 Από την πλευρά του ο πανταχού παρών Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης  ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τους εκδρομείς και να τους ευχηθεί καλό ταξίδι.

Η συνδρομή της πολύτιμης Σοφίας Τσακιρίδου για την τήρηση όλων αυτών εγγυάται ένα υπέροχο ταξίδι.

Related posts

Νέα προσβάσιμη παιδική χαρά στο 1ο Ειδικό Σχολείο Ξάνθης – «Μια αγκαλιά για κάθε παιδί»

xanthipost

Τραγωδία στην Ξάνθη – 45χρονη εντοπίστηκε νεκρή!

xanthipost

Αεροψεκασμοί για κουνούπια σε Αβδήρα και Τόπειρο στις 14 Μαΐου – Εναέρια προνυμφοκτονία από την Π.Ε. Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ