xanthipost.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δελφίνια Ξάνθης :  Ξεπέρασαν τα όριά τους – Επέστρεψαν με χαμόγελα και επιτυχίες   από τη θερινή ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης Β. Ελλάδος

Τα δελφίνια της Ξάνθης απέδειξαν ότι είναι πραγματικά δελφίνια ! Καταφέρνουν  κάθε φορά να ξεπεράσουν τα όρια τους και τον εαυτό τους !!!

Τα Δελφίνια της Ξάνθης συμμετείχαν στην 2η θερινή ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ,από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) με τη συμμετοχή 250 περίπου αθλητών / τριών από τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Οι αθλητές  της Αθλητικής Ακαδημίας Δελφίνια Ξάνθης για ακόμη μια φορά πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ σε όλα τους τα αγωνίσματα και τώρα έστρεψαν το βλέμμα τους στον μεγαλύτερο στόχο τους για φέτος το πανελλήνιο καλοκαιρινό πρωτάθλημα !

Τα δελφίνια μας είναι πραγματικά δελφίνια ! Καταφέρνουν  κάθε φορά να ξεπεράσουν τα όρια τους και τον εαυτό τους !!!

Ο πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τα παιδιά για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους καθώς και τις προπονήτριες της ομάδας μας .

Επόμενος στόχος  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί στις 28 έως 31 Ιουλίου 2022 στην Θεσσαλονίκη .

Related posts

Γυμνάσιο Εχίνου: Στο επίκεντρο η σχέση εφήβων και διαδικτύου στην τελευταία δράση Αγωγής Υγείας

Xanthipost

Η Ξάνθη τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας: Λουλούδια και χαμόγελα στην Κεντρική Πλατεία

Xanthipost

Νοσοκομείο Ξάνθης: Προχωρά η επέκταση των ΤΕΠ – Επιτόπια επιθεώρηση από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ

Xanthipost

Leave a Comment