xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τραγωδία στους Αμμολόφους: Μόλις 22 χρόνων ο τουρίστας που πέθανε στη θάλασσα

Στον άτυχο νεαρό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, αλλά ήταν ήδη αργά…

Το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Ιουλίου 2023 έγινε γνωστό ότι νεαρός τουρίστας που έκανε το μπάνιο του σε beach bar των Αμμολόφων άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία. Από την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, διαβάζουμε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν μόλις 22 ετών!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία “Αμμόλοφοι” Παγγαίου Καβάλας, 22χρονος αλλοδαπός.
Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

kavalapost.gr

Related posts

Υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας για την ίδρυση Γραφείου Εξωστρέφειας στην Περιφέρεια ΑΜΘ

xanthipost

Επείγον  : Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια για 22χρονο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

xanthipost

Κομοτηνή : “Ξάφρισε” το πορτοφόλι και έκανε τις αγορές του με τα κλεμμένες  τραπεζικές κάρτες

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ