xanthipost.gr
ΚΑΙΡΟΣ

(video) – Ξάνθη :  «Ανάσα» δροσιάς σήμερα Πέμπτη μετά τον καύσωνα –  «Βουτιά» στο θερμόμετρο μέχρι και 14 βαθμούς!

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από σήμερα Πέμπτη – Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ακραία υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα μας, η θερμοκρασία παρουσίασε  αισθητή πτώση σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, επανερχόμενη κοντά στον μέσο κλιματικό όρο.

Πρόγνωση Καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη σε Μακεδονία και Θράκη

Στη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία και τις ανατολικές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδική) προβλέπονται καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους (μπουρίνια) και βελτίωση από το βράδυ.

Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για την Παρασκευή 28-07-2023

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

emy.gr

Related posts

(video) – Καιρός : «Ψυχρολουσία» και χιόνια στα ορεινά  ..μετά τα 30άρια του Σαββατοκύριακου !

xanthipost

Θράκη : Υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη έχει ο καιρός της τρέχουσας εβδομάδας – Θα “κοκκινίσουν” πάλι τα μπαλκόνια

xanthipost

Ξάνθη : «Και από Μάρτη… καλοκαίρι!» – Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ