xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Αλόννησος: 15χρονος έπεσε στη θάλασσα από ύψος 4 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά

Το 15χρονο παιδί διακομίσθηκε με πλωτό ασθενοφόρο στον Βόλο και νοσηλεύεται στο «Αχιλλοπούλειο»

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 15χρονο παιδί χθες στην Αλόνησο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως αργά το βράδυ στον Βόλο, προκειμένου να εισαχθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, το παιδί, ενώ βρισκόταν σε παραλία με βράχια, έπεσε στη θάλασσα από ύψος 4 περίπου μέτρων και τραυματίστηκε στο στήθος.

Μετά τον τραυματισμό του έκανε αιμοπτύσεις, γεγονός που προκάλεσε σοβαρή ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας του.

Έτσι, διακομίσθηκε στις 10:30 χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Βόλου με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Αχιλλοπούλειο” όπου και νοσηλεύεται.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο 15χρονος και η παρέα του έκαναν βουτιές ή τραυματίστηκε για άλλον λόγο.

dnews.gr

 

 

Related posts

(video) – Πιερία: Τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή – Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της συντρόφου του 58χρονου – Τι δήλωνε η γυναίκα για «την εξαφάνιση»

xanthipost

Iερέας θώπευσε πιστή την ώρα της εξομολόγησης: “Άγγιξε το στήθος μου, το δάχτυλό του έφτασε στα γεννητικά μου όργανα”, περιέγραψε στο δικαστήριο

xanthipost

 Τέλος η οδήγηση για τους 80χρονους -Γιατί πρέπει να χάσουν το δίπλωμα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ