xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πλευρό του Μανώλη Τσέπελη τάσσεται ο Δημήτρης Σαλτούρος!

Ήρθε η ώρα της αυτοδιοίκησης για μένα – Συμπαραστάτης και αρωγός του Μανώλη Τσέπελη

Ο Δημήτρης Σαλτούρος   μέσα από μία αναλυτική ανάρτηση – τοποθέτηση – ανακοίνωση , ξεδιπλώνει την μέχρι τώρα πορεία του στην πολιτική σκηνή  και  ανακοινώνει την κάθοδό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στον Δήμο Ξάνθης με τον συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο».

Στη δημαρχία του Μανώλη Τσέπελη το ισοζύγιο για την πόλη, είναι θετικό – Είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών που με το όραμα, την εμπειρία, τη θέληση, την ταπεινότητα και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η Ξάνθη

Παράλληλα στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και καυτηριάζει την τοπική μυθολογία περί κλειδοκρατόρων, περί εκλεκτών και σωτήρων, την οποία όπως υποστηρίζει ποτέ δεν συμμερίστηκε ενώ επισημαίνει πως απεχθάνεται αυτούς που βιώνουν τη διαρκή παραίσθηση ότι τους ανήκει ο κόσμος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που δημοσιοποίησε ο κ. Σαλτούρος το βράδυ της Τετάρτης 30.08.2023

Φίλες και φίλοι Ξανθιώτες

Δεκατρία χρόνια στον στίβο της πολιτικής δεν συμβιβάστηκα με τίποτα ταπεινό. Δεν συμμερίστηκα την τοπική μυθολογία περί κλειδοκρατόρων, περί εκλεκτών και σωτήρων. Αξιοπρεπώς αλλά και με ισχυρή πίστη και θέληση, αντιστάθηκα και απέκρουσα τους σφετεριστές, τους συκοφάντες, τους προνομιούχους.

Πολιτεύτηκα χωρίς την ψευδαίσθηση ότι μου χρωστάει ο κόσμος. Απεχθάνομαι αυτούς που βιώνουν τη διαρκή παραίσθηση ότι τους ανήκει ο κόσμος.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες Ξανθιώτες που με τίμησαν επανειλημμένως με την ψήφο τους κρατώντας με όρθιο πολιτικά, παρά τον ανελέητο και ανέντιμο πόλεμο που έχω υποστεί τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που αναγνώρισαν το έργο μου και την εν γένει κοινωνική μαρτυρία μου. Ένα μεγάλο κοινοβουλευτικό έργο για να κρατηθεί η χώρα όρθια, ένας παθιασμένος αγώνας για την αποκατάσταση της χαμένης αξιοπιστίας των πολιτικών και της πολιτικής.

Ήρθε η ώρα της Αυτοδιοίκησης για εμένα. Πρόκειται για μια συνειδητή όσο και πολιτική επιλογή. Η βουλευτική ιδιότητα δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεισφέρει κανείς. Με γνώμονα πάντα αυτό που πιστεύω ότι είναι η πρώτη ύλη της πολιτικής, ανάληψη ευθύνης, ενεργή όσο και ουσιαστική συμμετοχή, συνέπεια και αυτοθυσία, και με δεδομένο ότι ο κύκλος της πολιτικής δεν έχει κλείσει για μένα, θεωρώ ότι έχω χρέος να συμμετέχω στο δυναμικότερο πεδίο παραγωγής πολιτικής, που είναι ο Α΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ξάνθης με τον συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο», συμπαραστάτης και αρωγός του Μανώλη Τσέπελη, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πιστεύω ότι τόσο η κοινοβουλευτική εμπειρία μου όσο και το ευρύτερο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρό μου, και φυσικά η πρότερη ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα φανούν χρήσιμα και θα προσθέσουν αξία στη Δημοτική Αρχή.

Στη δημαρχία του Μανώλη Τσέπελη το ισοζύγιο για την πόλη, είναι θετικό. Είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών που με το όραμα, την εμπειρία, τη θέληση, την ταπεινότητα και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η Ξάνθη.

Σε αυτόν τον αγώνα ζητώ τη στήριξή σας και σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Με τιμή, Δημήτρης Σαλτούρος

Related posts

Οι Σπαρτιάτες «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο – Ποια κόμματα παίρνουν μέρος στις ευρωεκλογές

xanthipost

(video) – Φεστιβάλ «Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» – Επίσημη έναρξη της μεγάλης γιορτής της μουσικής  το απόγευμα της Τετάρτης!

xanthipost

Απίστευτο ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος γρονθοκόπησε τον Γραμμένο

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ