xanthipost.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ένα γλυπτό για την μάνα…στον Άγιο Νεκτάριο της Ξάνθης

Αν καμιά φορά φτάσετε στο π. γήπεδο της Ξάνθης στο χωριό Πηγάδια, μην παραλείψετε να πάτε στον Αγ. Νεκτάριο.

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι, στον ευρύτερο χώρο. Έχει ωραίο περιβάλλον. Περιποιημένη αυλή, γρασίδι, ίσκιο, νερό και τραπέζι. Κάπου στον φράχτη θα δείτε και ένα γλυπτό μοντέρνας αισθητικής.

Είναι αφιερωμένο στην μάνα, που κρατά στην αγκαλιά το μωρό της. Καθισμένη ευλαβικά και γέρνοντας το κεφάλι προκειμένου να αφουγκραστεί το παιδί. Τις ανάγκες και ανησυχίες του.

Εσείς είστε ελεύθεροι να δώσετε την δική σας οπτική και ερμηνεία που…σας εκφράζει. Απολαύστε τη στιγμή, την Ξανθιώτικη ύπαιθρο, την ησυχία και την απεραντοσύνη του κάμπου που απλώνεται από δω και πέρα. Ιδιαίτερα σ’ ένα καθημερινό ηλιόλουστο απόγευμα. Θα σας αρέσει….

Αλλιώτικες Προτάσεις – Δημήτρης Γκαγκαλίδης

Related posts

«ΞΑΝΘΙΖΩ»: Νέο πρόγραμμα στην Ξάνθη επιβραβεύει με 2.000 ευρώ τις καλύτερες πράσινες ιδέες πολιτών

Xanthipost

Ο Γιώργος ο Γανωτής: Ένα παραδοσιακό επάγγελμα που κρατά ζωντανό στην Ξάνθη

Xanthipost

Στα χρώματα του φθινοπώρου ο ΕΟΣ Ξάνθης: Πεζοπορία στη μαγευτική κορυφή της Χαϊντούς!

Xanthipost

Leave a Comment