xanthipost.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κήποι Έβρου : Προσπάθησε να μπει στη χώρα με 19 παράτυπους μετανάστες κρυμμένους μέσα στο φορτηγό του

Συνελήφθη ο οδηγός διακινητής του Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτου (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 09 Οκτωβρίου , στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων και αξιωματούχου του Frontex ο οποίος είναι χειριστής σκύλου ανίχνευσης ανθρώπων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Έβρος: Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες – Συνελήφθη στο Διδυμότειχο

Xanthipost

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Ξάνθη και ΑΜΘ: Χειροπέδες σε 14 άτομα

Xanthipost

Τροχαία Ξάνθης: Χειροπέδες σε οδηγό για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Xanthipost

Leave a Comment