xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Ετήσιο Πανηγύρι Ιερού Ναού  Αγίου Γεωργίου Πασχαλιάς Ξάνθης!

Αύριο 03 Νοεμβρίου στην Πασχαλιά Ξάνθης εορτάζεται  η  ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός και αμέσως μετά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας  ακολουθεί το ετήσιο πανηγύρι  με άφθονο φαγητό και ποτό και με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

Η λαχειοφόρο αγοράς περιλαμβάνει πλούσια δώρα  ενώ παράλληλα θα μοιραστεί  στους παρευρισκόμενους το  παραδοσιακό ψωμί.

Το πρωί της Παρασκευής 03 Νοεμβρίου θα τελεστεί  η ακολουθία του Όρθρου και θα ακολουθήσει η θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ναό  προεξάρχοντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος  

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα γίνει  η διανομή του παραδοσιακού “κεσκεκι” στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας που το φτιάχνουν νεαρά άτομα που γνωρίζουν.

Related posts

Κλείνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης

xanthipost

Εχίνος Ξάνθης : Πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν ποιμενικό σκύλο

xanthipost

Ξάνθη : Μαρτυρία 40χρονης Ξανθιώτισσας :  Μου είπαν ότι το παιδί μου χρειάζεται άμεσα χειρουργείο – Έτρεξα πανικόβλητη στα επείγοντα !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ