Και πάλι κοντά στους πολίτες βρίσκεται η κίνηση ενεργών πολιτών Ξάνθης και η ομάδα δράσης χωρίς μεσάζοντες καθώς την Κυριακή 28 Απριλίου διοργανώνεται για τους Ξανθιώτες η επόμενη διάθεση προϊόντων.
Η διανομή θα γίνει στον περιφραγμένο χώρο απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ με την φόρμα παραγγελίας να έχει ήδη ανοίξει για το κοινό.
Αυτή είναι μία προσπάθεια από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών της Ξάνθης και της ομάδας Χωρίς Μεσάζοντες για ενημέρωση και συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής της Ξάνθης για ομαδική αγορά μη ευπαθών προϊόντων απευθείας από παραγωγούς της χώρας μας με σκοπό τη διευκόλυνση των παραγωγών να διαθέσουν τα προϊόντα τους αλλά και των κατοίκων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη δύσκολη αυτή συγκυρία αγοράζοντας τα καθημερινά τους προϊόντα οικονομικότερα.
Να σημειώσουμε ότι ο κόσμος στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα την περιμένει με αγωνία για να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε προσιτές τιμές αγοράζοντας προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς.
Αξίζει να τονιστεί πως στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και στην ομάδα Χωρίς Μεσάζοντες συμμετέχουν πολίτες από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους χωρίς ιεραρχική δομή.
Με παραγγελία τα παρακάτω προϊόντα:
- Ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο από τον Γεωργικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας τα 5L με 50€
- Χαρτί υγείας (3 φύλων) 30 ρολά (συν. 6Kg) με 15€
- Χαρτί κουζίνας 4 τεμάχια των 450 γρ. με 4€
- Χαρτοπετσέτες τα 660 τεμάχια με 3€
Χωρίς παραγγελία τα παρακάτω προϊόντα:
- Τυρί: φέτα αιγοπρόβεια και κατσικίσια απο τυροκομείο της Πέλλας σε συσκευασια 1 και 2 κιλά με 11€/κιλό
- Προϊόντα Σπανίδη
- Ρεβύθια τα 2 kg με 6€
- Φασόλια τα 2 kg με 5€
- Μέλι ανθόμελο με 7€/κιλό
- Ελιές το 1 κιλό με 3,8€
- Γραβιέρα Κρήτης από 14€/κιλό
- Πατάτες: κίτρινες από την Ανω Βροντού με 0,80€/κιλό
- Ρύζι, απο την περιοχή της Χρυσούπολης, Καρολίνα 1,5€/κιλό, γλασε και νυχάκι 1,4€/κιλό
- Πορτοκάλια και λεμόνια με 1€
- Φρούτα εποχής σε χαμηλές τιμές.
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: μπορείτε να καλέσετε τα 6949208482 & 6937414652 ή να στείλετε mail στο polites.xanthis@gmail.com