Η συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα και η κατανομή των αξιωμάτων θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και θα δημοσιοποιηθούν και οι επίσημες ανακοινώσεις
Στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου.Στις κάλπες προσήλθαν, σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου, 193 μέλη του Συλλόγου. Δυο (2) ήταν τα άκυρα ψηφοδέλτια.
Τα αποτελέσματα των εκλογών για τη νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης – Ένδεκα (11) οι υποψήφιοι , εκλέγονται οι πρώτοι οκτώ (8).
Αναλυτικά στο ενιαίο ψηφοδέλτιο έλαβαν :
- Σερραίος – 159
- Τσιλιγγίρης – 116
- Αλεξιάδης – 107
- Νταφος – 105
- Κιολεϊδης 102
- Ανδρεανίδης – 95
- Γαρούφας – 93
- Χρυσοστομίδης -91
- Βλαχόπουλος – 82
- Καρά Οσμάν – 73
- Χατζίκος – 71
Σταύρος Βλαχόπουλος, ΓΓ Συλλόγου : Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης είναι το μεγαλύτερο σωματείο που υπάρχει στην πόλη μας με πάνω από 1. 700 εγγεγραμμένα μέλη – Συμμετέχει με δράσεις στην πολιτική προστασία και έχει οργανώσει τον πυρήνα που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Σελέρου
Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας μίλησε στο xanthipost.gr ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και κ. Σταύρος Βλαχόπουλος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης είναι το μεγαλύτερο σωματείο που υπάρχει στην πόλη μας με 1. 700 εγγεγραμμένα μέλη περίπου.
Συμμετέχει εθελοντικά στην πολιτική προστασία και έχει οργανώσει τον πυρήνα που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Σελέρου – Ξάνθης συνολικής έκτασης 52 στρεμμάτων, όπου έχουν κατασκευαστεί κιόσκια, φυλάκιο, Εκκλησία προς τιμήν του Αγίου Ευσταθίου, παγκάκια σε ένα καταπράσινο τοπίο και είναι επισκέψιμο από πολλά σχολεία που διοργανώνουν τις εκδρομές τους στον χώρο.
Η συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα και η κατανομή των αξιωμάτων θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και θα δημοσιοποιηθούν και οι επίσημες ανακοινώσεις