Πήγε στα δικαστήρια για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει τον λόγο που του στέλνουν συνέχεια επιστολές – Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες που έκλεβαν και έκαιγαν αυτοκίνητα!
Συμμετείχε στην κλοπή και τον εμπρησμό 4 οχημάτων – Του επέβαλαν ποινή 42 μηνών χωρίς αναστολή και του έδειξαν τον δρόμο των φυλακών
την Δεύτερα 15 Απριλίου ένας κάτοικος από τον οικισμό του Δροσερού πήγε στο Τμήμα Εκτελέσεων της Γραμματείας της Εισαγγελίας Ξάνθης και άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται με ιδιαίτερα έντονο τρόπο στην υπάλληλο γιατί όπως ισχυρίστηκε του στέλνουν συνεχώς έγγραφα και δεν τον αφήνουν σε ησυχία.
Άμεσα προσήχθη αφού τον αναγνώρισαν ως έναν από τους δράστες που συμμετείχε σε κλοπές και εμπρησμούς οχημάτων.
Την Τρίτη 16 Απριλίου δικάστηκε και του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 42 μηνών χωρίς αναστολή γιατί είχε κλέψει 4 οχήματα τα οποία στη συνέχεια είχε κάψει μαζί με ανήλικους κατοίκους του ίδιου οικισμού οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί για τον ίδιο λόγο.
Άγνοια κινδύνου ή απίστευτο θράσος ; Ίσως και τα δυο μαζί !