xanthipost.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δρυμιά Ξάνθης : Γιόρτασαν τον Άγιο Γεώργιο μέσα στο καταπράσινο τοπίο !

Ο οικισμός της Δρυμιάς είναι πανέμορφος και  κρύβεται  πίσω απ’ τα βουνά γύρω απ’ την Κοιλάδα Νέστου

Και φέτος οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και αρκετοί επισκέπτες τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο και συμμετείχαν στην παρασκευή του παραδοσιακού κεσκέκ  καθώς και στην όλη  διοργάνωση της εκδήλωσης προς τιμήν του Αγίου ενώ υπήρχαν και πολλές προσφορές με δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Οι επισκέπτες κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία μέσα στη φύση

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών  Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης βρίσκονται  μέσα στο καταπράσινο τοπίο στον χώρο του προσκυνήματος του Αγίου Γεωργίου.

Η λειτουργία των κατασκηνώσεων ξεκίνησε  το 1996 και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προσφέρουν στους νέους του τόπου μας ξεκούραση , χαρά και παιδεία.

Φωτογραφίες Αναστασία Τολμίδου

Related posts

Ξάνθη : Παιδική χαρά στα γήπεδα τένις: Όταν ένας χώρος για παιδιά μετατρέπεται σε πεδίο έντασης

Xanthipost

Σταυρούπολη Ξάνθης – Γιορτή Χωριάτικης Πίτας :  Τετραήμερο  παράδοσης, γεύσης και διασκέδασης

Xanthipost

Στη Γλαύκη το ιερό λείψανο του Αγίου Καλλινίκου – Ξεχωριστή ημέρα για τη στρατιωτική Μονάδα

Xanthipost

Leave a Comment