xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Στην Ξάνθη οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές  της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας και  Βασίλης Σακελλάρης – Διακύβευμα των εκλογών η συνέχιση της  πολιτικής σταθερότητας στη χώρα!

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρης Τσιόδρας  καθώς και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ κ. Βασίλης Σακελλάρης, βρέθηκαν  τη Δευτέρα 13 Μαΐου σε γνωστό καφέ της πόλης όπου μίλησαν  με τους πολίτες της Ξάνθης στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο  Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, η Υποψήφια Ευρωβουλευτής από την Ξάνθη κ. Νουρτζάν Σούλογλου,  ,  ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης  κ. Γιάννης Καλτσάς , ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ κ. Ορφέας Γεωργίου καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ στην Ξάνθη.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές επικοινώνησαν με τους πολίτες και μοιράστηκαν μαζί τους τόσο τους στόχους τους όσο και τις ανησυχίες τους.

Το λόγο αρχικά έλαβε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Νταμπουρατζής,  ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων «…Οι ευρωεκλογές δεν είναι περίοδος για πειραματισμούς, ούτε για χαλαρή ψήφο – Πάμε να επιβεβαιώσουμε όλοι μαζί την πρωτιά που είχαμε πετύχει πέρυσι μετά από δυο συνεχείς εκλογικές νίκες..»   

Γιάννης Καλτσάς , Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ξάνθης : «…Σας καλώ να στηρίξουμε όλοι το κόμμα μας, το όραμα και τις ιδέες του Κυριάκου Μητσοτάκη – η Ελλάδα είναι μία ευρωπαϊκή χώρα και πυλώνας σταθερότητας για την Ευρώπη και όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά ..»

Ορφέας Γεωργίου, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ : «…Ο αγώνας που δώσαμε ενωμένοι αλλά και τα πεπραγμένα του Κυριάκου Μητσοτάκη έφεραν  αυτά τα πρωτοφανή αποτέλεσμα για τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2023..»  

Δημήτρης Τσιόδρας : Υποψήφιος Ευρωβουλευτής,  Δημοσιογράφος, Συγγραφέας , Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού: Ο κ. Τσιόδρας τόνισε μεταξύ  άλλων πως το διακύβευμα των εκλογών για την Ευρωβουλή είναι η συνέχιση της πορείας της  πολιτικής σταθερότητας στη χώρα μας ενώ σημείωσε πως «..όλοι μαζί θα  δώσουμε μία νίκη εμπιστοσύνης στην ΝΔ και φυσικά οι πολίτες πρέπει  να ενδιαφερθούν πραγματικά για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου  γιατί είναι καθοριστικής  σημασίας για τη χώρα μας…» .

 Βασίλης Σακελλάρης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής & Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ : «..Η Ελλάδα πλέον πρωταγωνιστεί , δεν είναι ουραγός – Δεν είναι μόνο θέμα εθνικής υπερηφάνειας αλλά και ζήτημα ουσιαστικό γιατί όταν η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος , τότε αλλάζει και η ζωή όλων μας αφού το κλίμα γίνεται ελκυστικό για επενδύσεις..»  

 Νουρτζάν Σούλογλου, Υποψήφια Ευρωβουλευτής, Γενικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου: «… Υπηρετώ την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας τα τελευταία χρόνια και έρχομαι σε επαφή με τα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων και μπορώ μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις μου να βάλω το δικό μου λιθαράκι , αν μου δοθεί η ευκαιρία – Είναι πολύ σημαντική η ψήφος μας – Ψηφίζω σημαίνει διεκδικώ, σημαίνει αλλάζω, άρα θα πρέπει όλοι να ψηφίσουμε..»   

Related posts

Συνάντηση της Πολυξένης Μπρίκα με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα

xanthipost

Χ. Ζεϊμπέκ: «Αγκάθι στα σχέδια της κυβέρνησης για φτωχοποίηση της κοινωνίας η Νέα Αριστερά – Κανονικότητα για τη ΝΔ τα κουφάρια στις ΒΙ.ΠΕ. της Θράκης»

xanthipost

Εγνατία οδό Ξάνθης – Κομοτηνής: Οδηγούσε κλεμμένο όχημα χωρίς δίπλωμα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ