xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολλά παράπονα για τις τιμές στις οργανωμένες παραλίες της Ξάνθης – Το κόστος για μία  τετραμελή  οικογένεια είναι απαγορευτικό !

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα διέξοδος και πόλος έλξης για μια ανάσα δροσιάς αποτελούν οι παραλίες της περιοχής μας , με τους Ξανθιώτες να διαμαρτύρονται εντόνως στα κοινωνικά δίκτυα για τις τιμές… της ξαπλώστρας.

Ακριβή… υπόθεση αποδεικνύεται ότι είναι μια βουτιά στη θάλασσα, αφού οι τιμές για τις ξαπλώστρες  έχουν αρχίσει πάρει την ανιούσα .Όσοι μάλιστα αποφασίζουν να εκδράμουν οικογενειακώς στις οργανωμένες παραλίες της Ξάνθης  τότε οι τιμές δυστυχώς για μία  «μέση»  τετραμελή  οικογένεια είναι απαγορευτικές.

Η ανάρτηση συμπολίτη μας σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης, άναψε την κουβέντα για το εν λόγω θέμα

«…Στον Αι Γιάννη  στα Άβδηρα δυστυχώς  την έχουν δει  κάπως αλλιώς κάποιοι επιχειρηματίες πάει οικογένεια στις ξαπλώστρες και λέει το γκαρσόν “ελάχιστη χρέωση 10€ τουλάχιστον κατά άτομο ” τα σχόλια περιττά…»

Οι απόψεις των χρηστών  του διαδικτύου με αφορμή ανάρτηση συμπολίτη μας σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης, διίστανται  αφού κάποιοι συμφωνούν πως οι τιμές έχουν ξεφύγει για μία ξαπλώστρα ενώ άλλοι  προτείνουν πετσετούλα, ομπρέλα, καρεκλάκι και καφεδάκι  στο χέρι από το σπίτι.

Μερικά από τα σχόλια των χρηστών

Την “είδαν”… Μύκονο! Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ!

Υπάρχουν πολλές παραλίες. Μπορεί ο καθένας να επιλέξει ότι του ταιριάζει και του αρέσει, αλλά και ότι μπορεί να υποστηρίξει. Δεν είναι κομψό να ξεμπροστιάζεστε στα μέσα.

Η κάθε επιχείρηση έχει τον τρόπο λειτουργίας της ,καλώς ή κακώς. Ο πελάτης αν επιθυμεί κάθεται .

Γκρινιάζετε για τις τιμές στις παραλίες τής Ξάνθης,για πάτε καμία βόλτα ν.περαμο, ή σε μέρη στήν υπόλοιπη Ελλάδα.. Μία χαρά οικονομικές είναι όι παραλίες τής Ξάνθης τά ταβερνάκια και τά μπιτσομπαρα,εν σύγκριση Με τά περισσότερα μέρη τής Ελλάδος.

Γενικά φέτος έχει ξεφύγει το θέμα αυτό παντού!

Οκ, τα 10€ το άτομο μου φαίνεται υπερβολή αλλά και αυτό που παίρνει ο καθενας μαζί του τοστ, φρούτα κτλ δεν είναι ωραίο!! Και αυτές επιχειρήσεις είναι με συγκεκριμένη σεζόν! Δεν είναι με το ζόρι όμως, οποίος δεν θέλει μπορεί να προμηθευτεί, και να κουβαλάει ομπρελα, ξαπλώστρα, καρέκλα, τραπεζάκι, ψυγείο… και όσοι αναφέρουν πως είναι ακριβός ο καφές, και στην παλιά πόλη πλέον ο καφές έχει 4,50€!!!

Ας ξεκινήσουμε λίγο από το πρώτο μας λάθος…αφήσαμε να ιδιωτικοποιηθεί η ελεύθερη παραλία που μας την έδωσε ο Θεός απλόχερα?????Ε από εκεί κ έπειτα είμαστε και λίγο άξιοι της μοίρας μας…

Την πετσετουλα σου και κάθεσαι δίπλα .

Ντροπή και πάλι Ντροπή το παιδί μου πήγε σήμερα και του είπαν το παιδί μου έμεινε χωρίς νερό Ντροπή να μην πάει κανείς έτσι να καταλάβουν

Άβδηρα και μυρωδάτο γίνεται της αρπαχτης. Την Κυριακή το διαπίστωσα, αλλά και παντού έτσι είναι

Καρεκλιτσα ,ομπρελιτσα κ σε ελεύθερη παραλία.να δούμε τότε …

Related posts

Λιμνίο Ξάνθης : Εικόνες εγκατάλειψης – Ξερά χόρτα και φύλλα παντού  – Εκτός λειτουργίας το δίκτυο ποτίσματος !

xanthipost

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους οικισμών στα Άβδηρα Ξάνθης αφού ακόμη αντιμετωπίζουν προβλήματα με την έλλειψη νερού    –  Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αβδήρων

xanthipost

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος – Το μήνυμα της Κυριακές  «Οι Καρποί του Φωτός»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ