Από το πολύνεκρο τροχαίο τραγικό θάνατο βρήκαν δυο άντρες και δύο γυναίκες οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα – 3 τραυματίες 2 γυναίκες και ένας άνδρας επιβάτες του λεωφορείου φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύονται στο ΓΝΞ
Το αυτοκίνητο κινούνταν, από την Ξάνθη προς την Καβάλα στον επαρχιακό δρόμο Τοξοτών όταν συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζόμενους από τοπική επιχείρηση της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις , ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο. Το όχημα μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και οι επιβάτες του δυο άνδρες και δυο γυναίκες σκοτώθηκαν ακαριαία .
#Χωρίς_αισθήσεις ανασύρθηκαν, 2 γυναίκες και 2 άντρες, από ΙΧΕ όχημα, συνέπεια τροχαίου, στο ύψος του 11ου χλμ της Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 16, 2024
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν άμεσα η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Να σημειωθεί πως στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες, 2 γυναίκες και ένας άνδρας. Οι τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύονται στο ΓΝΞ.