xanthipost.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ξάνθη : Συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών UNITY SMART LIVING – Ανοίγει τις πύλες του και στην πόλη μας!   

Μοντέρνα, πλήρως επιπλωμένα δωμάτια και διαμερίσματα, διαμορφωμένα έτσι ώστε να προσφέρουν την απόλυτη άνεση με υπέροχο περιβάλλον , ασφάλεια και παροχές εντός και εκτός του συγκροτήματος κατοικιών που βρίσκεται στην  Μπρωκούμη  31Α στην Ξάνθη. Να σημειωθεί πως η κεντρική στάση για τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται για την Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στα 170μ. με τα πόδια.

Μία υπέροχη αρχή και εμπειρία ζωής για τους νέους και τις νέες που ξεκινούν με όνειρα και όραμα τις σπουδές τους.    

Παροχές

Μικρά και μεγάλα διαμερίσματα από 20 έως 35 τ.μ. και από 36 έως 64τ.μ. ευάερα και ευήλια

Τα φοιτητικά δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Διαθέτουν καινούργια έπιπλα υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας έναν φιλόξενο και σύγχρονο χώρο. Οι ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν ότι έχετε στη διάθεσή σας ό, τι χρειάζεστε. Επιπλέον, όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν πληρωμένους λογαριασμούς για ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και ίντερνετ, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την παραμονή σας χωρίς να ανησυχείτε για πρόσθετα κόστη.

Ασφάλεια – Βασική προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των φοιτητών γι’ αυτό το λόγο το κτίριο επιτηρείται από  επιστάτη – διαχειριστή για να λύνει ανά πάσα στιγμή το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει

 Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με συστήματα ασφαλείας και πρόσβασης που διασφαλίζουν την προστασία σας. Οι εσωτερικοί κανονισμοί που εφαρμόζονται και η συνεχής παρουσία επιστάτη/διαχειριστή εγγυώνται ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα λυθεί άμεσα και αποτελεσματικά. Παράλληλα οι χώροι είναι σχεδιασμένοι για να παρέχουν μια φιλόξενη και υποστηρικτική ατμόσφαιρα, ιδανική για φοιτητές που επιθυμούν έναν ήρεμο χώρο για μελέτη και χαλάρωση. Εδώ, θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, ασφάλειας και υποστήριξης για να επικεντρωθείτε στις σπουδές σας και να απολαύσετε την φοιτητική σας ζωή.

Επιπλέον παροχές

Οι φοιτητές  που διαμένουν στο συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών UNITY SMART LIVING μπορούν να επωφεληθούν από τις μοναδικές εκπτώσεις :

  • σε super market που θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου 8-10% για τις αγορές τους σε όλα τα είδη.
  • Εύκολη και οικονομική πρόσβαση σε παθολόγο, με δυνατότητα επικοινωνίας των γονέων μαζί του και συνταγογράφηση αν χρειαστεί φαρμάκων ή εξετάσεων.
  • Προνομιακές τιμές σε γυμναστήριο απέναντι από το κτίριο σε μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια συνδρομή.
  • Το κτίριο διαθέτει playroom, Βιβλιοθήκη / Αναγνωστήριο και laundry room με πλυντήρια και στεγνωτήρια της MIELE
  • Η κεντρική στάση για τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται για την Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στα 170μ. με τα πόδια

Βασική φιλοσοφία των φοιτητικών κατοικιών της  UNITY SMART LIVING είναι η δημιουργία κοινοτήτων  όπου οι φοιτητές μπορούν να αναπτύσσονται, να συνδέονται και να εξελίσσονται.

Η φιλοσοφία των φοιτητικών κατοικιών της UNITY SMART LIVING βασίζεται στο ότι η φοιτητική στέγη πρέπει να είναι περισσότερο από ένας απλός χώρος διαβάσματος καθώς επίσης και της διασφάλισης πως  κάθε φοιτητής θα βρει έναν χώρο που δεν είναι μόνο άνετος και λειτουργικός, αλλά και ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την προσωπική ανάπτυξη.

Με σύγχρονες παροχές και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν μια άριστη φοιτητική εμπειρία.

Κάθε ακίνητο της UNITY SMART LIVING σχεδιάζεται με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, παρέχοντας το ιδανικό περιβάλλον για σπουδές και κοινωνική ζωή. Εξασφαλίστε κι εσείς  τον τέλειο χώρο για τα φοιτητικά χρόνια των παιδιών σας,  στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.  

Το Μπρωκούμη  31Α 67100, Ξάνθη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της UNITY https://www.unitysmartliving.gr/

Ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα και στο e-email:

T: +30 25410 29172

K: +30 6982339243

K: +30 6976330730

E: info@unitysmartliving.gr

Related posts

Η Πανσέληνος του Ελαφιού … το φεγγάρι του Ιουλίου θα μας μαγέψει την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουλίου

xanthipost

(video) – Ξάνθη : Η μουσική του δρόμου που ενώνει.. δίνοντας την ευκαιρία σε κωφά άτομα να ταξιδέψουν μουσικά μέσα από τους στίχους των τραγουδιών!

xanthipost

Δήμος Ξάνθης – Συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ