Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουλίου όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα 53 χρόνων και τον σοβαρό τραυματισμό 4 ατόμων (2 γυναίκες και 2 ανήλικες) οι δυο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση
Στο σημείο του τραγικού συμβάντος βρέθηκαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ , δυνάμεις τις πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων και άνδρες της τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν σφοδρή και από το Ι Χ ανασύρθηκαν ένας 53χρονος άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα και 4 τραυματίες (2 γυναίκες και 2 έφηβες κοπέλες) εκ των οποίων οι δυο (48 και 15 ετών ) είναι σοβαρά τραυματισμένες .




