xanthipost.gr
avdiea fegari afisa 2024 2
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρχαία Άβδηρα Ξάνθης :  Ένα ταξίδι στην ιστορία  … υπό το φως του φεγγαριού!

Αύριο Κυριακή 18 Αυγούστου  στον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων στις 19.30μ.μ. έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε  υπό το φως του φεγγαριού στους δρόμους της αρχαίας πόλης

Σας αρέσει ο περίπατος στο φως του φεγγαριού; Σας αρέσει το ταξίδι στην ιστορία; Μια μοναδική ευκαιρία για να συνδυάσετε αυτά τα δύο σας προσφέρει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων σας καλεί  το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 19.30 να περπατήσετε  με οδηγό την αρχαιολόγο Δέσποινα Σκουλαρίκη στους δρόμους της αρχαίας πόλης των Αβδήρων και να γνωρίσετε  πτυχές της καθημερινής ζωής των αρχαίων Αβδηριτών.

Επίσης τη  Δευτέρα 19 Αυγούστου, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στην αρχαία πόλη των Αβδήρων από τις 20.00 έως τις 24.00.Συστήνεται να έχετε μαζί σας φακό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

avdiea fegari afisa 2024 1

Related posts

(video) – Ανάσταση στην Ξάνθη: Το Άγιο Φως «φώτισε» την κεντρική πλατεία σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης

Xanthipost

Σοκ στην Ξάνθη: 14χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του σε γήπεδο μπάσκετ

Xanthipost

(video) – Νίκος Δένδιας από την Ξάνθη: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαφυλάττουν την ακεραιότητα της Πατρίδας 365 ημέρες τον χρόνο»

Xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ