xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 Κλειστή η αγορά της Ξάνθης την Πέμπτη 29 Αυγούστου

Κλειστή θα παραμείνει η αγορά της Ξάνθης, την Πέμπτη  29 Αυγούστου, ημέρα εορτασμού του πολιούχου της πόλης – Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Η Εκκλησία στις 29 Αυγούστου πανηγυρίζει την εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και η πόλη της Ξάνθης τιμά την μνήμη του. Στα πλαίσια του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν λατρευτικές εκδηλώσεις ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων καλεί τους ξανθιώτες να τις  τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης , μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και δημοσιοποίησε, υπενθυμίζει στους φίλους καταναλωτές καθώς και στους εμπόρους ότι την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2023 ημέρα του εορτασμού της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου πολιούχου της Ξάνθης τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Η ημέρα αποτελεί επίσημη τοπική αργία για την Ξάνθη ( Β.Δ. 3/6.10.32).

Related posts

Έρχεται καυτό διήμερο με θερμοκρασίες – ρεκόρ σε όλη τη χώρα

xanthipost

(video) – Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει τους αθλητές του ΑΠΟΦΚΑ για τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

xanthipost

Τραγωδία στην Ξάνθη: 38χρονος πέθανε ξαφνικά σε διαμέρισμα – Άγνωστα τα αίτια του θανάτου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ