xanthipost.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δωρεάν ξεναγήσεις  στον παραδοσιακό οικισμό της Ξάνθης  στα πλαίσια των ΓΠΠ – Δραματοποιημένη η καθημερινή ζωή της Βelle Époque από την θεατρική ομάδα «Έντιμοι Απατεώνες»

Στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι, η καθηγήτρια του δημοτικού ωδείου Ξάνθης, Βαρβάρα Στράντζαλη, «ντύνει» μουσικά εικόνες και περιγραφές μιας κοσμοπολίτικης κοινωνίας του 19ου και του 20ου αιώνα

Οργανωμένες καθημερινές ξεναγήσεις σε όλη την διάρκεια των γιορτών (μέχρι Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου) στην παλιά πόλη της Ξάνθης σε μικρά γκρουπ επισκεπτών με την ευθύνη αδειοδοτημένου ξεναγού – Σημείο εκκίνησης Πλατεία Δημοκρατίας

Από τις πιο όμορφες εμπειρίες που μπορούν να ζήσουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες είναι οι οργανωμένες ξεναγήσεις σε μικρά γκρουπ που γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στον παραδοσιακό οικισμό της παλιάς πόλης από την πάντα δραστήρια και πιστοποιημένη ξεναγό Νατάσσα Μιχαηλίδου.

Οι επισκέπτες, στη διάρκεια αυτών των ξεναγήσεων έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δραματοποιημένη την καθημερινή ζωή της Βelle Époque στην Ξάνθη από την θεατρική ομάδα «Έντιμοι Απατεώνες», ενώ καταλήγοντας στο εντυπωσιακό σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι, η καθηγήτρια του δημοτικού ωδείου Ξάνθης, Βαρβάρα Στράντζαλη, «ντύνει» μουσικά εικόνες και περιγραφές μιας κοσμοπολίτικης κοινωνίας του 19ου και του 20ου αιώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ξεναγήσεων έχει ως εξής:

  • Σάββατο 31/8/2024, 10:00-11:30 και 18:30-20:00
  • Κυριακή 1/9/2024, 10:00-11:30 και 18:30-20:00
  • Πέμπτη 5/9/2024, 18:30-20:00
  • Παρασκευή 6/9/2024, 18:30-20:00
  • Σάββατο 7/9/2024, 10:00-11:30 και 18:30-20:00
  • Κυριακή 8/9/2024, 10:00-11:30 και 18:30-20:00

Η διάρκεια της ξενάγησης θα είναι περίπου 90 λεπτά και είναι δωρεάν.

Related posts

Σταυρούπολη Ξάνθης – Γιορτή Χωριάτικης Πίτας :  Τετραήμερο  παράδοσης, γεύσης και διασκέδασης

Xanthipost

Αναβίωσε το πανηγύρι στο Αυξέντιο Ξάνθης μετά από πολλά χρόνια – Οι νέοι κρατούν ζωντανή την παράδοση – «..Ό,τι έγινε, έγινε με αγάπη..»!

Xanthipost

Μάνδρα Ξάνθης: Η Πανσέληνος … που έγινε θεσμός – Χιλιάδες στιγμές, μία μεγάλη γιορτή δίπλα στη θάλασσα

Xanthipost

Leave a Comment