xanthipost.gr
Χαμόγελα ανακούφισης– Στο σπίτι της η 13χρονη  που είχε παρασυρθεί τον Μάρτιο από λεωφορείο στο Ποδοχώρι
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Καβάλα: Επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένων στη Νέα Πέραμο- Μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Καβάλας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύονται δύο ηλικιωμένοι, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, πριν με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στον λαιμό.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε σε κατοικία στο κέντρο του οικισμού

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου ατόμου στην υπόθεση. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συλλέγουν καταθέσεις προσπαθώντας να συνθέσουν το παζλ για να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο ηλικιωμένων και πως ακριβώς βρέθηκαν τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας εκ των δύο ηλικιωμένων νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ενώ ο δεύτερος έχει υποβληθεί σε επέμβαση.

 Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

kavalapoint.gr

Related posts

Περιφέρεια ΑΜΘ: Υπότροπος ο Δήμος Νέστου για την ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων στον Γέροντα

Xanthipost

Σέρρες: Διέρρηξαν παιδικό σταθμό και έκλεψαν laptops, tablets και τρόφιμα

Xanthipost

Σέρρες: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με τέσσερις τραυματίες

Xanthipost

Leave a Comment