Ο Πανθρακικός σημείωσε μια σημαντική νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη Αβάτου, επιτυγχάνοντας την νίκη υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή, Σάσα Στοΐνοβιτς.
Η ομάδα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, παίρνοντας γρήγορα το προβάδισμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε δυναμικά, προσθέτοντας άλλα δύο γκολ για να “σφραγίσει” τη νίκη.
Αυτή η νίκη είναι ένα θετικό ξεκίνημα για τον Στοΐνοβιτς, ο οποίος πιθανότατα επιδιώκει να δώσει νέα πνοή στην ομάδα. Ο Άρης Αβάτου, από την άλλη πλευρά, δεν κατάφερε να αντιδράσει, παρά το ανταγωνιστικό τους πνεύμα σε προηγούμενα ματς.
Οι ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Στοΐνοβιτς Ζ.): Παϊτέρης, Λαρρέα, Μουμίν, Πεχλιβανόπουλος, Σαραντίδης, Βάσκος, Γκουτσίδης, Καραγιάννης, Γκανσιέρ, Στοΐνοβιτς Α., Ρούτσης.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής Κ.): Καρά Ισμαήλ, Πιτσόλης, Βουλγαρίδης, Χατζητερζόγλου, Κουτσούμπας, Γκιορτζίνης, Παπαχρήστου, Αναγνωστόπουλος, Βαφειάδης, Μαραγκός, Θεολόγου.
Η έναρξη της νέας εβδομάδας σημαίνει και νέα έναρξη στις προσπάθειες των παιχτών και της τεχνικής ηγεσίας και από χθες όλοι στοχεύουν στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού !



