xanthipost.gr
panoramiki alsos palia xanthi 3
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Ξάνθης – Παράταση Απαγόρευσης Χρήσης Πυρός έως 15 Νοεμβρίου 2024

Η μη συμμόρφωση επιφέρει σοβαρές ποινικές και διοικητικές κυρώσεις

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει τους δημότες ότι, σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγου Π.Σ. Θεόδωρου Κοσμίδη, παρατείνεται η απαγόρευση χρήσης πυρός έως τις 15 Νοεμβρίου 2024 στις εκτάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της υπ’ αριθμ. 9/2024 Πυροσβεστικής διάταξης. Η απόφαση αυτή μεταξύ άλλων περιοχών αφορά και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τα οριζόμενα στην ως άνω Πυροσβεστική Διάταξη. Η μη συμμόρφωση επιφέρει σοβαρές ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και ενέχει σοβαρούς κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον και την ασφάλεια όλων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αναφορά περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης.

Related posts

Εκκαθάριση ΑΑΔΕ: «Ζεστό χρήμα» σε 56.969 αγρότες μετά από ψηφιακούς ελέγχους

Xanthipost

Μια νύχτα ευλάβειας στην Ξάνθη: Πώς στολίστηκαν φέτος οι Επιτάφιοι στις ενορίες μας

Xanthipost

Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τη Μεγάλη Παρασκευή και η πορεία προς την Ανάσταση

Xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ