xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

24ωρη απεργία στις 20 Νοεμβρίου: Τι θα γίνει με τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Κλειστοί και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στις 20 Νοεμβρίου λόγω απεργίας;

Η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου έχει «κλειδώσει» και οι γονείς αναρωτιούνται τι ισχύει με τη λειτουργία των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών ανήμερα εκείνης της μέρας.

Δεδομένου ότι η ΑΔΕΔΥ καλύπτει και τους εργαζομένους στους Δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) εύλογα υπάρχει η απορία για το πώς θα κινηθούν οι εργαζόμενοι στις δημοτικές δομές της χώρας καθώς εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες καθημερινές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς καλούνται να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για το τι θα ισχύσει στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς της δικής τους περιοχής (Δήμος) καθώς δεν υπάρχει οριζόντια ανακοίνωση για το σύνολο των δημοτικών δομών.

dnews.gr

Related posts

Τραγωδία στο Μετρό: Νεκρός άνδρας που έπεσε στις ράγες στον «Άγιο Αντώνιο»

Xanthipost

Τουρισμός για Όλους 2026: Αιτήσεις για όλα τα ΑΦΜ από χθες 10 Αυγούστου – Ποιοι δικαιούνται έως 600 ευρώ

Xanthipost

Πόρτο Χέλι: Νεκρή 64χρονη ιδιοκτήτρια γνωστού ξενοδοχείου μετά από πτώση από μπαλκόνι

Xanthipost

Leave a Comment