xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου : Με τηλε – εκπαίδευση τα μαθήματα …  λόγω επικίνδυνου λέβητα!

Με τηλε – εκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή , στο 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου, καθώς η σχολική μονάδα παραμένει κλειστή, καθώς κρίθηκε επικίνδυνος ο λέβητας.

Το σχολείο παραμένει κλειστό, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών στις αίθουσες του σχολείου.

Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα της αλληλογραφίας του Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου με τη Δημοτική Αρχή, το πρόβλημα δεν προέκυψε τώρα, αλλά προϋπήρχε, ωστόσο καθώς φαίνεται υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις στην επίλυσή του.

Ο λέβητας παρουσίασε διαρροές και δεν μπορούσαν να ζεσταθούν τα καλοριφέρ που βρίσκονται στις αίθουσες , ως εκ τούτου, η Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου, άμεσα ανέστειλε τη λειτουργία του σχολείου και ενημέρωσε άμεσα τη Δημοτική Αρχή αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Από τους σχετικούς ελέγχους, προέκυψε πως η ζημιά δεν επισκευάζεται αλλά χρειάζεται άμεση αντικατάσταση του λέβητα.

pameevro.gr

Related posts

Καβάλα: Η Σταυρούλα Τσολακίδου στην κορυφή της Ινδίας απέναντι στην ελίτ του παγκόσμιου σκακιού!

Xanthipost

Σαμοθράκη: Τραυματίστηκε 70χρονη πεζοπόρος στη «Βάθρα του Φονιά» – Επιχείρηση για τη μεταφορά της

Xanthipost

Πέντε γενιές, μία φωτογραφία: Η συγκινητική συνάντηση των γυναικών μιας οικογένειας στην Κομοτηνή

Xanthipost

Leave a Comment