xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αστέρας Μαγικού ΜΠΠΑΣ ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες  εορταστικές εκδηλώσεις του σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του 16χρονου Παντελή

“….Ορισμένες φορές δεν μπορούμε μέσα από μια ανακοίνωση να περιγράψουμε αυτά που νιώθουμε. Ίσως τα λόγια να είναι περιττά όταν μιλάμε για τον χαμό ενός 16χρονου παιδιού..”

Με την ευχή από τα βάθη της καρδιάς όλων μας να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή οι δυο αδερφές του άτυχου Παντελή , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστέρας Μαγικού ΜΠΠΑΣ αποφάσισε ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του 16χρονου να ακυρώσει  όλες τις εορταστικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Η ανάρτηση του συλλόγου 

«Ορισμένες φορές δεν μπορούμε μέσα από μια ανακοίνωση να περιγράψουμε αυτά που νιώθουμε. Ίσως τα λόγια να είναι περιττά όταν μιλάμε για τον χαμό ενός 16χρονου παιδιού!

Η διοίκηση και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Αστέρα Μαγικού εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του μικρού Παντελή ο οποίος έχασε την ζωή του την ώρα που κοιμότανε.

Ευχόμαστε όλοι να κερδίσουν την μάχη που δίνουν οι δύο αδερφές του ώστε να κρατηθούν στη ζωή.

Ως ένδειξη σεβασμού στην μνήμη του, ακυρώνουμε όλες τις εορταστικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Καλό ταξίδι Παντελή»

Related posts

Δε θα λειτουργήσουν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες στον Δήμο Μύκης !

xanthipost

Κλειστά και την Τρίτη 14 Ιανουαρίου τα σχολεία και ο Παιδικός   Σταθμός   στη Σταυρούπολη Ξάνθης  

xanthipost

Ξάνθη: Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Εγνατία οδό – Πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες στο οδικό δίκτυο

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ