Η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Ξάνθης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη μουσική της παρουσία και τη συμβολή της στον πολιτισμό.
Η συμμετοχή της σε δύο σημαντικές διοργανώσεις, το Διεθνές Φεστιβάλ στον Πύργο Ηλείας και τη χορωδιακή συνάντηση στην Κοζάνη, αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο του συνόλου και την αφοσίωση των μελών του στη μουσική τέχνη.
Οι ύμνοι και οι μελωδίες των Χριστουγέννων, που παρουσιάστηκαν στην αίθουσα “Φίλιππος” της Λέσχης Αξιωματικών Κοζάνης, δημιούργησαν μια κατανυκτική ατμόσφαιρα, αγγίζοντας τις καρδιές του κοινού. Η αρμονική απόδοση της χορωδίας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θοδωρή Μανώλη, και η εξαιρετική συνοδεία της πιανίστριας Αναστασίας Βαφειάδου, κέρδισαν το θερμότερο χειροκρότημα, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους θεατές.