Οι καταγγελίες πολιτών για σπατάλη νερού αναδεικνύουν ένα σημαντικό πρόβλημα που συνδυάζει την περιβαλλοντική ευαισθησία με την ανάγκη για ορθολογική χρήση των πόρων
Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες παρά τις οχλήσεις που έγιναν για την επισκευή της βρύσης , οι περισσότεροι δηλώνουν «αναρμόδιοι» για την επίλυση του προβλήματος και ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.
Η σπατάλη νερού σε δημόσιους χώρους, είναι ένα συχνό παράπονο πολιτών και αναδεικνύει προβλήματα στη γενικότερη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.
Αξίζει να τονιστεί ότι σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024 υπήρξαν και πολλές καταγγελίες για κλοπές αντικειμένων από τους τάφους , όπως καντήλια, σταυροί ή άλλα προσωπικά είδη που τοποθετούν οι συγγενείς των κεκοιμημένων.
Οι συνεχείς κλοπές αποτελούν ένα σοβαρό ζήτημα που πλήττει την ευαισθησία και την αξιοπρέπεια των συγγενών και προκαλεί οργή και απογοήτευση, καθώς οι χώροι αυτοί θεωρούνται ιεροί και άξιοι σεβασμού.

