xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία Ξάνθη : Το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο – Ανοιχτά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί σήμερα Τρίτη

Ο   Δήμος   Ξάνθης   ενημερώνει   ότι,   παρά   τις   ελαφριές   χιονοπτώσεις   που καταγράφονται   στην   περιοχή,   όλα   τα   σχολεία   της   Πρωτοβάθμιας   και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στη Δημοτική Ενότητα Ξάνθης θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα, Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από προσεκτική αξιολόγηση των δεδομένων, καθώς δεν   διαπιστώθηκαν   προβλήματα   που   να   καθιστούν   αναγκαίο   το   κλείσιμο   των σχολικών μονάδων. Το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του Δήμου για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

Για οποιαδήποτε ανάγκη ή επείγον ζήτημα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δήμο Ξάνθης στο τηλέφωνο 25410 70421

Related posts

Ξάνθη : Έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω σε δέντρο

xanthipost

Δήμος Τοπείρου: Την Βασιλόπιτα έκοψαν οι  εργαζόμενοι του Δήμου

xanthipost

ΕΛΜΕ Ξάνθης: Άμεσα μέτρα προστασίας για το Πρότυπο ΕΠΑΛ και τους εκπαιδευτικούς

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ