xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΑ Αβδήρων: Εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη η ένταξη της πράξης «Παράκαμψη κεντρικών δικτύων ύδρευσης στην περιφερειακή οδό Ξάνθης»

Πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, η ένταξη της πράξης «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΞΑΝΘΗΣ», προϋπολογισμού  111.290,32 ευρώ, στο «ΠΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2021-2025».

Με την υλοποίηση της παραπάνω πράξης θα δοθεί επιτέλους λύση στο χρόνιο πρόβλημα της διαρροής των δικτύων που διέρχονται κάτω από την περιφερειακή οδό και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για την ασφάλεια του δρόμου όσο και για την ομαλή υδροδότηση των περισσότερων οικισμών της Δ.Ε. Αβδήρων.

Related posts

Ξάνθη : Έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω σε δέντρο

xanthipost

Δήμος Τοπείρου: Την Βασιλόπιτα έκοψαν οι  εργαζόμενοι του Δήμου

xanthipost

ΕΛΜΕ Ξάνθης: Άμεσα μέτρα προστασίας για το Πρότυπο ΕΠΑΛ και τους εκπαιδευτικούς

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ