Στο σκοτάδι έχουν «βυθιστεί» οδοί στην περιοχή του Αμοιρίδειου και πιο συγκεκριμένα η οδός Δράμας και η προέκταση της (Κανάρη)
Ειδικότερα σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός στις οδούς Κανάρη και Δράμας , με αποτέλεσμα την πλήρη συσκότιση της περιοχής με ό, τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια πεζών και οδηγών.
Δυστυχώς οι οδηγοί δεν μπορούν να δουν καθαρά εμπόδια, πεζούς, ζώα ή άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις. Επίσης αυξάνεται και ο κίνδυνος ατυχημάτων αφού οι πεζοί και οι ποδηλάτες γίνονται λιγότερο ορατοί, ειδικά αν δεν φορούν ανακλαστικά ρούχα. Επίσης σημαντικό είναι να τονιστεί πως η απουσία φωτισμού μπορεί να δημιουργήσει φόβο και να αυξήσει τον κίνδυνο πιθανών εγκληματικών ενεργειών. Τέλος οι οδικές πινακίδες ή διαβάσεις πεζών δεν είναι ευδιάκριτες.
Η άμεση αποκατάσταση του οδοφωτισμού είναι σημαντική για την πρόληψη ατυχημάτων
Καλό θα ήταν οι αρμόδιες αρχές να προσχωρήσουν άμεσα στην αποκατάσταση της όποιας βλάβης προτού συμβεί κάτι το δυσάρεστο!