xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Μεσογείων: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε 51χρονο πεζό

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» με την πρώτη εικόνα να δείχνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο γύρω στις 9:00 το βράδυ ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Tο μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) στη Λεωφόρο Μεσογείων, κοντά στη συμβολή με την Kατεχάκη και στο ρεύμα προς Aθήνα, 55χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 51χρονο που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» με την πρώτη εικόνα να δείχνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο γύρω στις 9:00 το βράδυ η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο άνδρας κατέληξε.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα καθώς η κατηγορία ήταν ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

lawandorder.gr

Related posts

Λάρισα : Διπλό φονικό πριν λίγο στους Γόννους Τεμπών – Ταμπουρωμένος ο δράστης

xanthipost

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αδελφών στη Νεάπολη

xanthipost

(video) – Πιερία: Τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή – Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της συντρόφου του 58χρονου – Τι δήλωνε η γυναίκα για «την εξαφάνιση»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ