xanthipost.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Δεν έπεφτε καρφίτσα στον χορό των Κυνηγών της Ξάνθης  το βράδυ του Σαββάτου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός των Κυνηγών Ξάνθης αφού γέμισε ασφυκτικά η  αίθουσα του ΔΙΟΓΕΝΗ το βράδυ του Σαββάτου 01 Φεβρουαρίου 2025

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης , ο Αντιδήμαρχος Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών με έδρα τη Σταυρούπολη και υπεύθυνος λειτουργίας του Δασικού Χωριού “Ερύμανθος”   κ. Μάριος Τσορμπατζίδης, ο Εκπρόσωπος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας –Θράκης και της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Παναγιώτης Χαλβατζής , ο κ. Κώστας Κουρτίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης  καθώς και εκπρόσωποι του Δασαρχείου Ξάνθης και πλήθος κόσμου.

Λοΐζος Σερραίος, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης : “..Ξέρετε όλοι πολύ καλά τί εστί Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης – Ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και έχει στο ενεργητικό του πλούσιες δράσεις τόσο κοινωνικές (αιμοδοσίες, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί) όσο και κυνηγετικές..”

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λοΐζος Σερραίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε θερμά που τιμούν κάθε χρόνο  με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση και τον Κυνηγετικό Σύλλογο  Ξάνθης. Στα πλαίσια της ομιλίας του τόνισε μεταξύ άλλων τη σημαντική στήριξη του Δημάρχου Αβδήρων που όπως σημείωσε είναι πάντα δίπλα στα «θέλω» του Συλλόγου και βοηθάει με όλες τους τις δυνάμεις. Ο κ. Σερραίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργάτες του αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Ακολούθως ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σερραίος  απένειμε πλακέτα στον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Τσιτιρίδη  για την προσφορά του και τη συνεχή στήριξη στον σύλλογο

Γιώργος Τσιτιρίδης, Δήμαρχος Αβδήρων :  “..Ευχαριστούμε για την τιμή – Ο Κυνηγητικός σύλλογος είναι από  τους μεγαλύτερους συλλόγους του Νομού – Ο Δήμος Αβδήρων τον στηρίζει γιατί υλοποιεί πολλές και σημαντικές δράσεις και κοινωνικού κυρίως χαρακτήρα  – Να ξέρετε ό, τι χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας..”

Μάριος Τσορμπατζίδης: Αντιδήμαρχος αποκεντρωμένων υπηρεσιών με έδρα τη Σταυρούπολη και υπεύθυνο λειτουργίας του Δασικού Χωριού «Ερύμανθος» : «…Καλό υπόλοιπο κυνηγετικής χρονιάς εύχομαι στους συναδέλφους κυνηγούς, με ασφάλεια και σεβασμό προς το θήραμα και το περιβάλλον  ..»  

Παναγιώτης Χαλβατζής, Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας ΑΜΘ, Εκπρόσωπος ΚΟΜΑΘ -Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας –Θράκης: «….Σας μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές  του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη – Το μήνυμα το έπιασα κ. Πρόεδρε και θα οργανώσουμε σύντομα μία συνάντηση με όλους τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Περιφέρειας  ώστε να δούμε πού μπορούμε και με ποιον τρόπο να στηρίξουμε τους συλλόγους αλλά και αυτοί με τη σειρά τους να στηρίξουν το έργο της Περιφέρειας..»

Κώστας Κουρτίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης  : «.. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο ΔΣ του Συλλόγου και εύχομαι χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες στην κυνηγητική περίοδο – Και του χρόνου πάλι εδώ να γιορτάσουμε όλοι μαζί .

Μετά τις ομιλίες,  άναψε το γλέντι και ο παλμός και η διασκέδαση κράτησαν  μέχρι πρωίας ενώ έγιναν  και οι κληρώσεις της  λαχειοφόρου αγοράς που περιλάμβανε πλούσια δώρα.

Related posts

(video) – Ο Λεύκιππος συνέτριψε με 86-53 τη ΔΕΚΑ και παρέμεινε στην κορυφή

xanthipost

(video) – Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Λαογραφίας στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές

xanthipost

Ξάνθη: Γέμισαν την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ