xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

(video) – Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε σε μαντρί – Εξετάζεται μέσω DNA αν ανήκει στον 59χρονο

Πτώμα απανθρακωμένου άνδρα εντοπίστηκε σε καμμένο μαντρί 500 περίπου μέτρα απο το σημείο της δολοφονίας στο Σιτοχώρι Σερρών. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Εξετάζεται η περίπτωση να ανήκει στον 59χρονο που νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Το πρωί ο 59χρονος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Βισαλτίας και είπε ότι σκότωσε την γυναίκα του και θα κάνει κακό στον εαυτό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα με το οποίο ο 59χρονος αποχαιρετούσε τα παιδιά του, ενώ έστειλε και μηνύματα σε συγγενικά τους πρόσωπα, στα οποία εκδήλωσε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ο 59χρονος στο παρελθόν, είχε καταγγείλει τον γιό του που είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας, για ενδοοικογενειακή βία. Υπήρξαν πέντε συνολικά τέτοιες καταγγελίες, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί μία από αυτές.

Η σορός που βρέθηκε στο ποιμνιοσατάσιο μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη για ταυτοποίηση μέσω DNA.

ertnews.gr

Related posts

Θράκη: Παράνομη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων – Μια απειλή για την άγρια ζωή

xanthipost

Κέντρο Φροντίδας για ανοια και Αλτσχάιμερ στην Κομοτηνή – Νέα δομή ψυχικής υγείας

xanthipost

Σέρρες: Παραλίγο να καεί ολοσχερώς απορριμματοφόρο όχημα – Πέταξαν  στάχτες σε κάδο ανακύκλωσης!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ