xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο ελληνικό τζούντο: Έφυγε από τη ζωή ο 17χρονος Αλέξιος-Παΐσιος Ζαραφωνίτης

Αθλητής του ΕΟΣ Αχαρνών, είχε προλάβει να κατακτήσει Πανελλήνιους τίτλους, αφήνοντας το αγωνιστικό του στίγμα σε όσες διοργανώσεις κι αν συμμετείχε

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο:

«Το ελληνικό τζούντο πενθεί. Ο Αλέξιος-Παίσιος Ζαραφωνίτης, το χαμογελαστό παιδί του αθλήματος, γιος της ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Στεφανίας Βαρώτση, έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ήταν ένα παιδί που σε κέρδιζε με τον χαρακτήρα του. Ένας ταλαντούχος αθλητής, με εξαιρετικό χιούμορ, που είχε μόνο φίλους. Αθλητής του ΕΟΣ Αχαρνών, είχε προλάβει να κατακτήσει Πανελλήνιους τίτλους, αφήνοντας το αγωνιστικό του στίγμα σε όσες διοργανώσεις κι αν συμμετείχε.

Το σοκ του ξαφνικού χαμού του, ήταν μεγάλο. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Ήταν ένα φωτεινό αστέρι που θα συνεχίζει να λάμπει ψηλά στον ουρανό.

Η διοίκηση της Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο_Hellenic Judo Federation εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Aνακοίνωση για την απώλεια του νεαρού αθλητή εξέδωσε και ο σύλλογός του EOΣ Αχαρνών.

Σε αυτήν αναφέρεται: «Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών, με βαθιά θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του αθλητή του Τζούντο, Αλέξιου Ζαραφωνίτη. Ο Αλέξιος, ο οποίος έφυγε από κοντά μας ξαφνικά σε ηλικία μόλις 17 ετών, υπήρξε ένας εξαίρετος αθλητής και αγαπητός φίλος για την αθλητική του οικογένεια. Ήταν ένα φωτεινό αστέρι στον κόσμο του τζούντο. Υπήρξε πρωταθλητής και χάλκινος βαλκανιονίκης. Η προσφορά του στην ομάδα, η αφοσίωσή του και η θετική του ενέργεια θα μας συνοδεύουν πάντα. Ήταν όχι μόνο ένας ταλαντούχος αθλητής, αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αγαπητός σε φίλους, προπονητές και οικογένεια.

Η απώλειά του μας αφήνει ένα μεγάλο κενό και αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους, στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο του. Ο Αλέξιος θα παραμείνει για πάντα στη καρδιά και τη μνήμη μας».

parapolitika.gr

Related posts

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο 32χρονος ποδοσφαιριστής Σωκράτης Ευαγγέλου!

xanthipost

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα επέπλεε στον Θερμαϊκό

xanthipost

Θρίλερ στου Ζωγράφου: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στη μέση του δρόμου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ