xanthipost.gr
sakelaropoyloy 2
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: “Το αίτημα για δικαιοσύνη στα Τέμπη παραμένει πάνδημο”

Η Πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη για διαφάνεια και δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το δυστύχημα υπονομεύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς – Το μήνυμά της αντικατοπτρίζει το κοινό αίσθημα της κοινωνίας για απόδοση ευθυνών και αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο κράτος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“…Η τραγωδία των Τεμπών είναι μία μαύρη σελίδα της ιστορίας μας. Ο πόνος και ο θυμός για τις αδικοχαμένες ζωές αγγίζουν όλη την κοινωνία. Το δυστύχημα και τα ανοικτά ερωτήματα που το συνοδεύουν κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς. Δύο χρόνια μετά, το αίτημα για αλήθεια, λογοδοσία και απονομή δικαιοσύνης είναι πάνδημο και θεμελιώδους σημασίας για την Πολιτεία μας…”

Related posts

Θεσσαλονίκη : Στη φυλακή 28χρονος που ανάγκαζε 13χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο

xanthipost

Ταύρος: Φωτιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου – Ένας 50χρονος στο νοσοκομείο

xanthipost

Η άνοιξη φέρνει τα χελιδόνια … αλλά και τα πρώτα τραύματα της μετανάστευσης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ