xanthipost.gr
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρό βρέφος 9 μηνών – Το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Η γυναίκα είχε το μωρό στο αυτοκίνητο και πήγε στη δουλειά της ξεχνώντας να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό

Βρέφος μόλις 9 μηνών βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο έξω από παιδικό σταθμό στη Λευκωσία, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο – Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το βρέφος το ξέχασε στο αυτοκίνητο η μητέρα του. Η γυναίκα είχε το μωρό στο αμάξι της και πήγε στη δουλειά της ξεχνώντας να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την εργασία της.

Το αυτοκίνητο έμεινε στο ίδιο σημείο μέχρι το απόγευμα.

Όταν σχόλασε, μετά από ώρες, πήγε για να παραλάβει το παιδί χωρίς να θυμάται ότι δεν το είχε αφήσει το πρωί. Τότε αντιλήφθηκε ότι ο μωρό είχε μείνει στο αυτοκίνητο.

 Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και αναμένεται σύλληψη της μητέρας, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή γεγονότα.

alfavita.gr

Related posts

(video) – Σφαγή στο Κασμίρ –  Τουρίστας κάνει zipline ενώ από κάτω σκοτώνονται άνθρωποι – Νέα επίθεση ένοπλων σε τουρίστες με απολογισμό 26 νεκρούς

xanthipost

(video) – Καναδάς – Βανκούβερ : Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

xanthipost

Απεβίωσε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ηλικία 88 ετών

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ