xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγώνας δρόμου από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ – Απόψε η σταδιακή αποκατάσταση σε Κυψέλη, Χρύσα και άλλες περιοχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση σοβαρής βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της Ξάνθης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΞ. Τα τεχνικά συνεργεία εργάζονται χωρίς διακοπή προκειμένου να επανέλθει σταδιακά η υδροδότηση σε όλη την πόλη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η παροχή νερού αναμένεται να επανέρχεται σταδιακά, ωστόσο συγκεκριμένες περιοχές, όπως η Κυψέλη, η παλιά και νέα Χρύσα, καθώς και οι γειτονιές άνω της οδού Σάρδεων, θα δουν το δίκτυο να επανέρχεται πλήρως αργά το βράδυ.

Η ΔΕΥΑΞ συνιστά στους κατοίκους των περιοχών που επηρεάζονται να μεριμνήσουν για την προμήθεια νερού, ώστε να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Related posts

(video) – Ο Φοίνικας βρήκε “οικογένεια” στο 2ο Δημοτικό Ξάνθης – Υιοθεσία με μάθημα ζωής

xanthipost

Ξεκινούν διαλέξεις της Αστυνομίας Ξάνθης για την πρόληψη απατών σε βάρος πολιτών – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες και τους χώρους διεξαγωγής

xanthipost

Ξάνθη: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 12 Μαΐου – Οι περιοχές που επηρεάζονται

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ