xanthipost.gr
kremala
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Νάξο: 59χρονος υπάλληλος του Δήμου βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Νάξου η είδηση του θανάτου ενός 59χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού του, από την ίδια του τη γυναίκα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άνδρας, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και εργατικός υπάλληλος του Δήμου Νάξου, δεν είχε δώσει ποτέ στο παρελθόν ενδείξεις που να προμηνύουν μια τέτοια τραγική εξέλιξη.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη στους οικείους και τους συναδέλφους του, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ευσυνείδητο και αγαπητό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο 59χρονος είχε προβλήματα υγείας που ενδεχομένως να τον οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

cyclades24.gr

Related posts

Αθήνα : Νεκρός 15χρονος μαθητής από τη Γαλλία – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

xanthipost

Ζάκυνθος: Βγήκε από τη ΜΕΘ το βρέφος που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα – “Μετά από 11 μέρες νοσηλείας στην απομόνωση της ΜΕΘ Παίδων, η ζωή τελικά νίκησε το θάνατο”

xanthipost

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός 20χρονος φοιτητής που έπεσε από μεγάλο ύψος στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ