xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διδυμότειχο: Τραυματισμός παράτυπων μεταναστών όταν το όχημα που τους μετέφερε εξετράπη της πορείας του

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους 10 από τους επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ηλικίας 20-30 χρόνων ανάμεσα τους ένα 5χρονο παιδί και μια γυναίκα

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν 11 παράτυποι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του στον  επαρχιακό δρόμο στο ύψος του χωριού Κυριακή προς Πρωτοκλήσσι, το πρωί του Σαββάτου.  

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Σουφλίου και Διδυμοτείχου, επειδή υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο, χωρίς αυτό να συμβαίνει τελικά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους 10 από τους επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ηλικίας 20-30 χρόνων ανάμεσα τους ένα 5χρονο παιδί και μια γυναίκα.

Σε όλους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στα εξωτερικά ιατρεία, αφού φέρουν κατάγματα και τραυματισμούς σε διάφορα μέρη του σώματος. Κάποιοι από αυτούς θα χρειασθεί να νοσηλευτούν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που πιθανόν είναι και ο διακινητής του συγκεκριμένου δρομολογίου διέφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι δηλώνουν ότι προέρχονται από την χώρα Μιανμάρ (πρώην Βιρμανία).

ertnews.gr

Related posts

Θάσος: Φουσκωτή βάρκα με τρία παιδιά και έναν ενήλικα από τη Μολδαβία παρασύρθηκε έξω από την παραλία «Παράδεισου», νοτιοανατολικά του νησιού

xanthipost

Φέρες Έβρου : Απόπειρα διάρρηξης και κλοπή σε καταστήματα – Στόχος καφετέρια και κρεοπωλείο

xanthipost

Τραγωδία σε παραλία της Αλεξανδρούπολης: Νεκρός 87χρονος άνδρας μετά από μπάνιο στη θάλασσα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ