xanthipost.gr
ΘΕΑΤΡΟ

Μαγικό Ξάνθης : Παγκόσμια θεατρική πρεμιέρα για “Τα Πορτοκαλί Χιονοπέδιλα” του Πάνου Στεφανίδη

Το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής» παρουσιάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου «Τα Πορτοκαλί Χιονοπέδιλα», του Πανου Στεφανίδη , την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 20:30, στο Μαγικό Ξάνθης.

Πρόκειται για μια σοβαρή πολιτική και μεταφυσική κωμωδία, ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο που ακροβατεί ανάμεσα στην αλήθεια και το παράλογο, το χιούμορ και τον στοχασμό.

Η παράσταση είναι μια μεγάλη θεατρική παραγωγή, με τη συμμετοχή 44 ηθοποιών, από τους οποίους 25 ερμηνεύουν διπλούς ρόλους, ενώ 2 ηθοποιοί ξεχωρίζουν με τριπλή ερμηνευτική πρόκληση, ενσαρκώνοντας τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες.

Η παράσταση υπόσχεται να συναρπάσει με την ενέργειά της, το εύρος των ρόλων και τη φρεσκάδα του έργου, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ζήσει μια θεατρική εμπειρία που δύσκολα ξεχνιέται.

Θεατρικό ραντεβού  στις 15 Ιουνίου, ώρα 20:30, στο Μαγικό  Ξάνθης για μια βραδιά γεμάτη τέχνη, χιούμορ και συγκίνηση!

Related posts

Κοινωνικό “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” : Μικροί ηθοποιοί με μεγάλα μηνύματα!

xanthipost

Η μαγεία του θεάτρου επιστρέφει στην Ξάνθη – «Η Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» από το Θεατρικό Εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου

xanthipost

«Ταξίδι με τον Οδυσσέα»: Ένα θεατρικό ορόσημο για το 3ο Δημοτικό Ξάνθης-  Διάκριση στους θεατρικούς αγώνες ΑΚΤΙΣ ΟΝΕΙΡΟΥ 2025

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ