Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης αναλαμβάνει Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας για την τριετία 2025-2028
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με τα μέλη να επιστρέφουν στις πόλεις και στους συλλόγους τους για τη συνέχιση του έργου τους. Η Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Ξυλόκαστρο, αποτέλεσε σημείο συνάντησης για εκλέκτορες από όλη την Ελλάδα.
Ο Ιωάννης Παπαχρόνης, πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης, επανεξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ενώ με ομόφωνη απόφαση των μελών του νεοεκλεγέντος συμβουλίου, ανέλαβε τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, έπειτα από πρόταση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Θεολόγου Ζώτου.

Ο κ. Παπαχρόνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους εκλέκτορες και τα μέλη της Ομοσπονδίας, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. “Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες και επιστρέφουμε στις πόλεις και στους συλλόγους μας, θα ήθελα να απευθύνω δημόσια ευχαριστίες στους εκλέκτορες της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για την επανεκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και για την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης του Προέδρου μας, Θεολόγου Ζώτου, να αναλάβω τα καθήκοντα του Α’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας μας.
Με αγάπη και εθελοντισμό, πρώτα ο Θεός να έχουμε την υγεία μας εμείς και οι οικογένειές μας, ώστε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα και τις προκλήσεις της επόμενης τριετίας 2025-2028.”