Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όταν μια 46χρονη γυναίκα τραυματίστηκε πέφτοντας σε φρεάτιο βάθους περίπου τριών μέτρων – Η 46χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της.
Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9:00 π.μ., στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα πάτησε πάνω σε υαλοπίνακα που είχε τοποθετηθεί πρόχειρα ως κάλυμμα φρεατίου. Ο υαλοπίνακας υποχώρησε υπό το βάρος της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο εσωτερικό του φρεατίου.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σουφλίου, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την τραυματισμένη γυναίκα με ασφάλεια. Η 46χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό σχετικά με την ασφάλεια των δημόσιων υποδομών, ιδιαίτερα σε χώρους παροχής υγειονομικών υπηρεσιών. Ερωτήματα προκύπτουν για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος χώρος είχε ελεγχθεί επαρκώς και αν υπήρξε αμέλεια στην επιλογή υλικών για την κάλυψη του φρεατίου.
Οι τοπικές αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου απαιτείται.
ertnews.gr