Στόχος αγνώστων δραστών έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο καταστήματα στις Φέρες του Έβρου, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία – Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:00 π.μ., όταν οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν μία καφετέρια και ένα κρεοπωλείο, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ipineza.gr, οι δράστες προσπάθησαν αρχικά να εισβάλουν στην καφετέρια, σπάζοντας την είσοδο. Ωστόσο, ο θόρυβος φαίνεται πως τους αφύπνισε ή τους φόβισε, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή πριν προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από τον χώρο.
Αντίθετα, στο κρεοπωλείο κατάφεραν να εισέλθουν και να ολοκληρώσουν την κλοπή. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί επίσημα το ακριβές ύψος του.
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι καταστηματάρχες εκφράζουν την ανησυχία τους για την αυξημένη παραβατικότητα και ζητούν ενίσχυση των μέτρων αστυνόμευσης, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες.
ipineza.gr