xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ανήλικες μέθυσαν σε μπαρ στη Δράμα — Συλλήψεις για προσφορά αλκοόλ και παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθη προσωρινός υπεύθυνος καταστήματος και ο πατέρας των κοριτσιών — Αναζητείται ο ιδιοκτήτης για παραβάσεις περί προστασίας ανηλίκων

Συνελήφθη την Κυριακή (13-7-2025) το πρωί στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ και έκθεση, διότι  νωρίτερα ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης επέτρεψε την είσοδο και παραμονή στο κατάστημα σε δύο ανήλικες στις οποίες προσέφερε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να περιέλθουν σε κατάσταση μέθης.

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν ημεδαπό – ιδιοκτήτη του καταστήματος που αναζητείται κατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα. Επιπλέον συνελήφθη ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας των δύο ανήλικων τέκνων του.   

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας.

Related posts

Καβάλα: Η Σταυρούλα Τσολακίδου στην κορυφή της Ινδίας απέναντι στην ελίτ του παγκόσμιου σκακιού!

Xanthipost

Σαμοθράκη: Τραυματίστηκε 70χρονη πεζοπόρος στη «Βάθρα του Φονιά» – Επιχείρηση για τη μεταφορά της

Xanthipost

Πέντε γενιές, μία φωτογραφία: Η συγκινητική συνάντηση των γυναικών μιας οικογένειας στην Κομοτηνή

Xanthipost

Leave a Comment