xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Νοσηλεύτριες παρασύρθηκαν από ΙΧ και τραυματίστηκαν σοβαρά – Μόλις είχαν τελειώσει βάρδια

Οι συνθήκες του τροχαίου σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Κυριακής (20/7) έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές νοσηλεύτριες, 24 και 25 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από οικείο πρόσωπο της μιας κοπέλας, όταν οι δύο νεαρές γυναίκες έχοντας τελειώσει την υπηρεσία τους κατευθύνονταν προς το πάρκινγκ του νοσοκομείου από την πλευρά των επειγόντων περιστατικών προκειμένου να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να αποχωρήσουν, κατέβηκαν το κράσπεδο και ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα, τις παρέσυρε, τραυματίζοντας και τις δύο.

Η 25χρονη κοπέλα, χτύπησε με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί διάσειση. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος. Η 24χρονη τραυματίστηκε επίσης, στο στέρνο και υπέστη κάταγμα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ αναμένεται σήμερα Τρίτη να λάβουν εξιτήριο.

ethnos.gr

Related posts

Έκρηξη στα διυλιστήρια της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους  Κορινθίας – Δύο εργαζόμενοι σοβαρά τραυματίες

Xanthipost

Θεσσαλονίκη: Μήνυση 53χρονης για εγκαύματα δεύτερου βαθμού στα γεννητικά όργανα μετά από γυναικολογική εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο

Xanthipost

Κατέγραφε την ιδιωτική ζωή της φοιτήτριας μέσα στο σπίτι που της είχε νοικιάσει – Ένοχος και στο Εφετείο ο 68χρονος ιδιοκτήτης που είχε εγκαταστήσει κάμερα στο διαμέρισμα

Xanthipost

Leave a Comment